Иван Колев разясни разделите с дуо титуляри


Иван Колев разясни разделите с дуо титуляри

987 0

Треньорът на Славия Иван Колев проговори за причините, поради които "белите" изненадващо освободиха двама от своите титуляри - Живко Атанасов и Франк Мбарга.

"Основната причина Живко вече да не е играч на Славия е поведението му извън терена. Той има проблеми с дисциплината и заради това решихме да се разделим", каза Колев пред "Меридиан мач".

Атанасов е нарушил режима преди срещата с Локо (Пд) и заради това бе изваден от групата за мачовете със "смърфовете" ():2) и с Пирин (0:0). Юношата на "Левски", който притежава отлични качества, бе изхвърлен от Черно море поради същата причина в началото на юни.

Относно изгонването на Франк Мбарга, Колев заяви:

"Той бе странен по време на тренировъчния процес. Когато му правех забележка, Франк се опитваше да показва характер. В началото на годината, когато го взехме, той бе благодарен, че сме му дали шанс. Сега обаче не бе така. Освен това напоследък не ни удовлетворява спортно-технически, а и заема място за чужденец. Това е основната причина повече да не разчитаме на него".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички