Бойко Борисов отговори на Гриша Ганчев след триумфа при ветераните


Бойко Борисов отговори на Гриша Ганчев след триумфа при ветераните
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2776 0

Бившият министър-председател Бойко Борисов заяви, че собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев е видял само добро по време на неговото управление. Борисов говори пред колегите от Sportal.bg, след като спечели шампионската титла при ветераните с Витоша (Бистрица).

Капитанът на "тигрите" не пожела да отговори на въпрос за ставащото в Българския футболен съюз, а се обърна към своите симпатизанти и им каза, че ще спечели първото място на предсрочни избори, каквито прогнозира да има.

" Искам да поздравя колегите от Локомотив (Пловдив), играха много силно цял шампионат. И на полуфинала Спартак (Варна) бяха много силен отбор. И най-хубавото е, че така пенсионери се събират и ритат. А пък нивото на някои не е по-лошо от професионалния футбол. Всеки обед тренираме - другите обядват, а ние тренираме. 

Не съм слушал интервюто на Гриша Ганчев и не ме интересува. На тях всеки някои друг им пречи - и срещу Левски, и срещу Лудогорец. Не съм го слушал, но той само добро е видял от нас. Само добро. Северна Македония? По екип няма да говоря, за спорта им отговорих, за другите - живи и здрави. Тази година на предсрочните избори ей така ще вдигнем купата за първото място", заяви Борисов.

А ето с какъв резултат Витоша (Бистрица) спечелиха титлата при ветераните срещу Локомотив (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички