Бойко Борисов обяви бомбастична новина за българския футбол!


Бойко Борисов обяви бомбастична новина за българския футбол!
Снимка: Ботев Пловдив

9965 0

Министър-председателят на България Бойко Борисов днес направи инспекция на строежа на стадиона на Ботев Пловдив "Христо Ботев" и заяви, че щом стане готов, ще издейства един финал на голям европейски турнир да се проведе на новото съоръжение:

"Ще стане едно прекрасно съоръжение. Да сме живи и здрави, мога да им обещая, стане ли готов стадионът ще ви издействам един финал на купа. Такава е политиката и на УЕФА. Дали супер купа, няма значение. Браво момчета, много сте напреднали."

След това Борисов публикува снимки от строителния процес в профила си във Фейсбук и написа:

"25 млн. лв. отпуснахме за строежа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Работи се активно по обекта, като наскоро започна и наливането на бетон на централната трибуна. Освен на строителите, благодаря и на ръководството на клуба, както и на феновете, които са силно ангажирани с този проект и оказват голяма подкрепа. Надявам се, че след като бъде завършен - стадионът ще може да приеме финал на голям европейски клубен турнир по футбол."


Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ла Лига


Петима съотборници, които не намериха общ език с Лео Меси

Може би няма футболист, който да не е искал да поиграе с великия Лионел Меси, но невинаги е било възможно за съотборниците...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама