Боби охлади страстите за премиите, националите ще вземат само договореното


Боби охлади страстите за премиите, националите ще вземат само договореното

2299 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов охлади страстите около премиите на националите за мача с Хърватия. Европейската квалификация е в петък от 21,45 часа на стадион "Васил Левски" в София. Сблъсъкът е изключително важен, тъй като е с директен съперник за второто място в групата.

"Очаквам два много тежки мача, знаем с какви съперници играем, каза Борислав Михайлов на пресконференция в Правец днес. - Надявам се да напълним стадиона в петък, играем на родна земя срещу много добър отбор на Хърватия и се надявам да вземем всичко възможно. Никога не е имало напрежение за пари. С това се занимавам в последните 25 години – първо като вратар и капитан на отбора, а сега като президент. Знам какво искат играчите".

Борислав Михайлов присъства на представянето на новите екипи на националите. Те са от испанската марка Joma. Шефът на БФС изрази надежда, че пренебрежителното отношение на хърватските медии ще подразни нашите национали и те ще бъдат още по-мотивирани.

"Трябва да питате момчетата как им влияе пренебрежителното отношение на хърватите. Тях ако ги дразни това, а мисля, че трябва да ги дразни, това ще ги мотивира още повече", убеден е президентът на БФС.

Преди да се изправи пред журналистите, Борислав Михайлов разговаря за премиите със селекционера Любослав Пенев и трима от футболистите в националния отбор Николай Михайлов, Ивелин Попов и Николай Бодуров. Срещата продължи около пет минути, но никой от присъствалите на нея не пожела да коментира подробности от нея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички