Боби Михайлов игра на най-футболната сватба


Боби Михайлов игра на най-футболната сватба

5583 0

Борислав Михайлов присъства на щастливо събитие два дни преди да замине с националния отбор за Баку, където утре "лъвове" играят срещу Азербайджан.

Президентът на БФС бе специален гост на сватбата на шефа на международния отдел на футболната централа Ивета Банкова и бившия играч Росен Стоянов, научи sportline.bg.

Очаквано цялата бляскава церемония бе на футболна тематика. Двамата влюбени си казаха "Да" на терена в комплекса "Царско село" пред погледите на многобройни гости и футболистите на Металург (Донецк), които по същото време имаха последна тренировка на съседното игрище преди контролата с ЦСКА. Църковният брак бе сключен в параклиса "Св. Георги", а заради него за малко да закъснее заниманието на младежкия национален отбор. Любопитните треньори и футболисти изчакаха да приключи церемонията, за да могат да стигнат до стадиона. Селекционерите на младежите Павел Панов и Александър Димитров използваха момента и бяха първите, които поздравиха младото семейство. Освен Борислав Михайлов присъстваха още много ръководители на БФС, сред които и Емил Костадинов.

Любослав Пенев и целият треньорски щаб на България също бяха поканени на щастливото събитие, но за съжаление не успяха да дойдат на празненството, тъй като по същото време бяха на лагер в Правец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички