Боби Михайлов е виновен?


Боби Михайлов е виновен?

1661 0

Президентът на Български футболен съюз Борислав Михайлов коментира пред БНТ1 случващото се през последните няколко седмици в родния футбол.

Една от основните теми, която беше дискутирана, е вече бившият национален селекционер. Бившият вратар и бронзов медалист от САЩ 94' не беше особено словоохотлив, като беше категоричен, че двете страни ще се разберат за неустойката, която Пенев настоява да получи и е заложена в договора му.

"Ще имаме среща с Пенев и ще се разберем за неустойката. Той трябва да върне парите за глобите, тъй като вече не е национален селекционер. Администраторът на националния тим ще ги раздаде на играчите", коментира Михайлов. 

Иначе президентът на БФС се оплака, че винаги той е виновен, независимо какво става в родната действителност.

"Позицията ми е доста тежка. Знаете, че когато някой падне – Боби Михайлов е виновен. Всички са недоволни - Боби Михайлов е виновен. Съдията сбърка тъч - Боби Михайлов е виновен. Дисциплинарната комисия - Боби Михайлов е виновен. Националният отбор пада - Боби Михайлов е виновен. Аз мога да поема много вина, но не съм аз виновен.

Работим здраво във Футболния съюз без никаква финансова помощ във време на криза. Най-тежко ми е било при загубите за националния отбор", каза още Михайлов.

Той за пореден път беше категоричен, че родните национали ще бъдат водени от българин. Основен фаворит за това е Ивайло Петев, а Стойчо Стоев също е кандидат за поста.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички