"Бяхме тотално надиграни": Панайотов коментира мача с Лудогорец - отива ли Даниел Наумов в Левски?


"Бяхме тотално надиграни": Панайотов коментира мача с Лудогорец - отива ли Даниел Наумов в Левски?
Снимка: БГНЕС

2643 0

Наставникът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, говори след отпадането на възпитаниците му от турнира за Купата на България. Те приключиха с участието си на 1/4-финалите след поражение от Лудогорец.

Специалистът бе видимо разочарован от продукцията на своите играчи в решаващия двубой. Той отличи слабата игра през първата част и отбеляза по-добра такава през втората.

Треньорът каза и няколко любопитни думи относно нашумялата в последните часове новина за голям трансфер между неговия клуб и Левски за стража Даниел Наумов.

Панайотов отново не успя да надвие Лудогорец

Още: Левски е успял да договори привличането на Даниел Наумов

Изказването на Панайотов

"Оценката ми е, че изиграхме едно много лошо първо полувреме. Играехме със страх. Да, имахме няколко много млади момчета в състава, може би им е трудно на тях.

Лудогорец са много добър отбор. Мисля, че първото полувреме бяхме тотално надиграни. Не разбирам защо играхме с такъв страх. През втората част направихме смени, които смятам, че дадоха тонос в нашата игра. 

Успяхме да задържаме по-трайно топката и да създадем няколко ситуации. В момента, в който отборът играеше добре и в противниковата половина, направихме една нелепа грешка, която ни костваше третия гол. Оттам вече мачът свърши.

Още: Специалитет ала Тодор Неделев: Лудогорец поведе на ЦСКА 1948 със страхотен гол (ВИДЕО)

Вкарахме човек в средата, който е опитен, може да задържи топката. Голът, за съжаление, стана от рикошет. Съжалявам единствено, че първото полувреме не стояхме добре и нямахме самочувствие, което за мен е странно. Може би младостта на някои от футболистите е едната причина.

Готвим се за следващия мач, той пак е с отбора на Лудогорец. Трябва да покажем друго лице и да се борим за всяка точка. Надявам се в неделя да изглеждаме по начина, по който играхме второто полувреме. 

Специално за Дани Наумов не искам да коментирам защо не е в групата и не играе. На мен ми е тежко, тъй като Дани е в добра форма. Няма да коментирам защо го няма", завърши Николай Панайотов.

Безпощадно: Лудогорец ще опита да отнеме всичко на 1 отбор в рамките на 1 месец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички