Бивши левскари донесоха важни 3 точки на Славия


Бивши левскари донесоха важни 3 точки на Славия
Снимка: БГНЕС

818 0

Славия записа ценен успех с 2:0 при домакинството си на Монтана в среща от 18-ия кръг на Първа лига, играна на стадион „Васил Левски”. „Белите” стигнаха до победата, след като се разписаха по веднъж в началото и на двете полувремена.

Още в 4-ата минута Николай Димитров-Хичо даде преднина на столичния тим, реализирайки страхотен гол за 1:0. Бившият футболист на Левски овладя топката на границата на наказателното поле и с ювелирен изстрел от въздуха не остави шансове на Христо Иванов. Така завърши и първата част.

Само три минути след подновяването на играта, Славия стигна и до второ попадение. Негов автор бе Валери Домовчийски, който бе изведен отлично зад защита на съперника от Иван Минчев. Останал сам срещу стража на гостите, нападателят бе безпогрешен за крайното 2:0 в полза на домакините.

Столичани доиграха срещата с десет души, след като в 81-ата минута главният рефер на двубоя Никола Попов показа втори жълт картон на Омар Абуд.

Благодарение на спечелените 3 точки „белите” се изкачиха до десетата позиция в класирането с актив от 20 точки. Монтана пък остава на дъното на таблицата с 8 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички