Бивш шеф в БФС разкри за тотоафера срещу Норвегия


Бивш шеф в БФС разкри за тотоафера срещу Норвегия
Снимка: БГНЕС

1983 0

Разтърсващ слух плъзна из футболните среди след мача България - Норвегия (0:1). Мълвата гласи, че резилът бил нареден от тото мафията, а в гнусната комбинация били въвлечени поне половината ни национали.

"Всеки ден" пише, че футболистите ни отдавна били научени да играят по свирката на бандитите.

"Престъпниците държат играчите чрез шантаж, заплахи и подкупи. Шефовете от БФС са наясно с всичко това, но няма какво да направят. А може и някои от тях също да са се облажили", заявява източник на изданието.

Именно бандитската намеса в мача и сигурната загуба от Норвегия били причината лансираният като титулярен вратар Николай Михайлов да се престори на болен, твърди ужасяващата мълва. Останалите обаче нямало как да избегнат това и се принудили да играят според нареждането отгоре. В резултат на това отборът записа един точен удар във вратата на Норвегия.

За подобен ход на събитията намекна и бившият лицензионен мениджър на БФС Красин Кръстев, който наскоро избяга в Швейцария. В профила си във Фейсбук Кръстев написа:

"Нали сте наясно, че такава е била поръчката. Вижте синчето как се контузи. Тази задкулисна игра докарта футбола дотук".

Той настоя треньорът Ивайло Петев да обясни "с кого ляга и става, че не бихме Норвегия".

Не за първи път българският национален отбор се замесва с черно тото. Знае се например, че загубата ни от Черна гора с 0:1 в София през 2010 г. е била именно по нареждане на тото мафията, чийто бос тогава се явяваше бившият президент на Беласица и близък до ръководството на БФС Костадин Хаджииванов-Коце Маца.

После ни хванаха, че играем тото контроли като тази с Естония (2:2) и цирка с четирите дузпи, пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички