Бивш национал атакува Пенев за Ники Михайлов


Бивш национал атакува Пенев за Ники Михайлов

3525 0

Бившият национал Димитър Рангелов коментира краха на А-отбора ни в последните два мача с Хърватска (0:1) и Норвегия (1:2).

"Любо е човекът, който решава на кого да разчита. Няма място за сърдене, най-важното е тимът да върви. Засега това не е така, но са минали само три мача. Трябва да покажем истинското си лице, защото можем много повече. Просто основните ни футболисти не са във форма. А излишното напрежение не помага нещата да се подобрят", коментира нападателят пред "Ринг".

Играчът на турския Коняспор се застъпи за селекционера Любослав Пенев, но сподели, че е изненадан от решението му да пусне титуляр в мача с Норвегия неиграещият на клубно ниво Николай Михайлов за сметка на Владислав Стоянов.

"Любо Пенев трябва да остане на поста си. Факт е, че в последните мачове той взе странни решения - пусна футболисти, които не са в кондиция, и остави на пейката такива, които играят редовно и поддържат добро ниво. Например Владо Стоянов, който има 10 мача в ШЛ този сезон, отстъпи мястото си в мача с Норвегия на Николай Михайлов, който в последната една година има само един мач. Трябва да обърнете повече внимание на това, аз не мога да си обясня защо го стори. Но съм сигурен, че ще излезем от тежката криза", завърши Рангелов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички