БФС: Въпреки отсъствието на някои отбори, първенството ще бъде атрактивно


БФС: Въпреки отсъствието на някои отбори, първенството ще бъде атрактивно
Снимка: БГНЕС

1246 0

Българският футболен съюз пожела успех на всички участници в "А" и "Б" група преди старта на новия сезон. От БФС вярват, че първенството ще бъде атрактивно за феновете, въпреки отъствието на исторически тимове като ЦСКА и Локомотив (София).

Ето и цялото съобщение:

В навечерието на новото първенство в "А" и "Б" професионалните ни групи, Българския футболен съюз пожелава успех на всички участници в него! На старта на сезон 2015-16, бихме искали отново да ви напомним, че Българския футболен съюз ще се стреми да бъде пълноправен партньор на всеки един от клубовете, като се надяваме взаимоотношенията ни, да се базират на коректността и почтените действия. Смятаме, че въпреки сложната икономическа ситуация в родния спорт, с общи усилия може да се справим с трудностите и да вървим в една посока за доброто на българския футбол.

Вярвяме, че въпреки отсъствието на исторически отбори от неговия състав, първенството ще бъде атрактивно и ще донесе незабравими емоции на привържениците на футболната игра.

Призоваваме за спазването на принципите на "феърплея" както по терените, така и по трибуните. Не на последно място искаме да напомним, че във футбола няма място за расизъм и изразяваме нулева толерантност към всички актове свързани с него.

Успех!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички