БФС пуска днес скъпички билети за мача с Малта


БФС пуска днес скъпички билети за мача с Малта

1034 0

Днес в продажба трябва да бъдат пуснати билетите за предстоящата европейска квалификация с Малта в София. Двубоят е на 16 ноември (неделя) от 21,45 часа на Националния стадион . Цените на пропуските ще бъдат 40 лв. за сектор "А", 20 лв. за сектор "В" и по 10 лв. за "Б" и "Г".

В четвъртък се очаква да излезе наказанието, което УЕФА ще наложи на БФС заради проблемите по трибуните на предишното домакинство срещу Хърватия. Тогава фенове на двата отбора се замерваха с факли и прекъснаха мача в средата на първото полувреме.

Още преди да стане ясна санкцията, от УЕФА са уведомили БФС, че със сигурност двубоят с Малта няма да се играе пред празни трибуни и от родната централа може да започнат продажбата на билети. Все пак има известен шанс да бъде затворен сектор "Г" на "Васил Левски", пише "Преса".

Такова наказание със сигурност ще намали паричната глоба, която също ни е в кърпа вързана. Очаква се празните места да смъкнат санкцията от 50 000 на 30 000 евро. Срещата с Малта е последна за националите през 2014 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички