БФС контрира в становище: Поредни опити за изопачаване на истината


БФС контрира в становище: Поредни опити за изопачаване на истината
Снимка: facebook/PresidentOfBulgarianFootballUnionBorislavMihaylov

1445 0

От Българския футболен съюз публикуваха свое становище в официалния си сайт, с което внесоха уточнения "във връзка с подвеждащите послания, представени в публичното пространство по отношение проведеното на 18 март т.г. в Националния дворец на културата "мероприятие"".

Написаното идва в отговор на вчерашния пост на Димитър Бербатов, а от БФС акцентират върху това, че "съдебното решение показва, че футболните клубове правилно са били изключени като членове на федерацията" и допълват, че "всички други интерпретации на решението на СГС можем да окачествим като поредни опити за изопачаване на истината и подвеждане на общественото мнение".

Ето какво гласи публикацията:

"Във връзка с подвеждащите послания, представени в публичното пространство по отношение проведеното на 18 март т.г. в Националния дворец на културата „мероприятие“, Българският футболен съюз внася следните уточнения:

Софийският градски съд категорично обяви т.нар. конгрес на 18.03.2022 г. за НЕЗАКОНЕН и отмени всички решения, взети в подкрепа на организаторите, тъй като клубовете, участвали на въпросната дата, грубо са нарушили разпоредбите на Устава на БФС, подведени от организаторите на незаконната проява.

Съдебното решение показва, че футболните клубове правилно са били изключени като членове на федерацията, което бе сторено на редовно проведения конгрес на БФС на 20.05.2022 г.

Всички други интерпретации на решението на СГС можем да окачествим като поредни опити за изопачаване на истината и подвеждане на общественото мнение".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички