БФС издал директива за нови национален отбор и селекционер


БФС издал директива за нови национален отбор и селекционер

1374 0

Пълна промяна се подготвя от БФС след резилите на националния отбор в квалификациите за Евро 2016. Ще бъдат сменени и изпълнителите и треньора, твърди "Тема Спорт".

Според изданието смяната на селекционера Ивайло Петев не е единствената промяна, готвена от централата. За да се върви нагоре, ще бъдат сменени и играчите, които обличат националната фланелка, тъй като голяма част от сегашните национали са се компрометирали с издънките си.

Планира се да бъде даван път на нови играчи от "А" група, както и на младежки национали. Те ще трябва да формират състав за квалификациите за световното първенство през 2018 г. в Русия.

Петев и избраните от него играчи ще довършат цикъла за Евро 2016. Следващият официален мач на отбора е чак през септември 2016 г. Дотогава Петев трябва да е сменен. Той ще загуби поста си преди Нова година, с което БФС цели да тушира напрежението у запалянковците и футболни хора.

Вариант за нов национален селекционер е друг бивш треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев, който работи с Петев в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички