БФС благодари, че националните ни отбори ще използват безвъзмездно пловдивските стадиони


БФС благодари, че националните ни отбори ще използват безвъзмездно пловдивските стадиони
Снимка: Официален сайт на БФС

513 0

Българският футболен съюз изказа на официалния си сайт искрените си благодарности на Община Пловдив и лично на кмета на града Здравко Димитров. А причината е възможността представителните национални отбори на България – мъже и жени, да използват безвъзмездно стадион "Христо Ботев" и стадион "Локомотив" в Пловдив за предстоящите си двубои през септември.

Благодарностите от БФС

На 7.09. селекцията на Младен Кръстаич посреща Иран в приятелска среща преди гостуването на Черна гора три дни по-късно, като двубоят ще се играе на наскоро реновирания "Христо Ботев". На 26 септември пък женският ни тим приема Косово на стадион „Локомотив“.

Днес в Пловдив бе проведена поредната ползотворна работна среща за доуточняване на детайлите около гастрола на националните ни отбори, на която присъстваха кметът Здравко Димитров, заместник-кметът „Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков, техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов, както и представители на администрацията на БФС. Наскоро бе открит и обновения онлайн магазин за артикули на националния отбор, който предлага специално изработената екипировка.

Всички страни споделиха задоволството си от постигнатото споразумение и убеждението, че двата двубоя през месец септември ще се превърнат в същински спортен празник за града.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички