Без промяна при шефа на съдиите


Без промяна при шефа на съдиите

699 0

Петър Петров ще остане шеф на съдиите и през пролетния дял. Както е известно, той замени излезлия в отпуск по болест Никола Джугански още в средата на септември. Отсъствието на Джугански обаче доста странно и сериозно се проточи. Според запознати бившият тъчрефер въобще няма да се завръща на шефския пост.

Очаква се той да бъде понижен или да му бъде предложена друга длъжност. Петров бе назначен за негов заместник през лятото, след като преди това бе член на Съдийската комисия в последните 4 години, информира "Тема спорт".

В съдийската си кариера (1982-2005) е свирил главно мачове в Б и В група. Французинът Марк Бата пък ще му стане шапка през пролетта. В момента той е наблюдаващ ръководител на реферите за България. Очаква се обаче ролята му да стане още по-сериозна, за което намекна и президентът на БфС Борислав Михайлов на Изпълкома преди Нова година. Тогава Боби обяви, че въпросният човек все по-често ще идва у нас, като ще му бъде подсигурено и място за живеене, като всичко ще е на разноски на централата.

"Един от Топ 3 инструкторите в УЕФА ще започне да идва всяка седмица, всички дискове ще му се пращат и ще бъде като мениджър на съдийската комисия. Титулярът на Съдийската комисия е в болнични, той си има заместник", каза Михайлов на 23 декември миналата година. Голяма е вероятността Бата да стане и шеф на родните съдии от новия сезон, като той ще има пряк наместник у нас, който ще му докладва за всичко случващо се, и ще продължи да идва периодично.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички