Бербатов казва за националния в книга


Бербатов казва за националния в книга
Снимка: БГНЕС

2306 0

Най-добрият български футболист в момента - Димитър Бербатов, планира да издаде книга за кариерата си. Тя е в процес на разработка, но скоро ще се появи на пазара. Това разкри нападателят пред списание "Esquire".

В книгата Бербо ще даде отговор на въпросите около оттеглянето си от националния отбор. Звездата свали националната фланелка през 2010 г. и оттогава редица селекционери опитаха да го върнат, но безуспешно.

"Не съм изоставял никого! Аз тогава се оттеглих, а между оттегляне и отказване има тънка разлика, която може би много хора не осъзнават. Всичко това ще бъде обяснено в книгата ми, която сега е в процес на разработка", споделя Бербатов.

"Съжалявам, ако някой е останал с лошо чувство, но не търся оправдание или прошка. Направил съм онова, което съм решил", допълва футболистът.

В интервюто Бербатов споделя, че няма намерение да приключва кариерата си в своята родина, както направи добрият му приятел Мартин Петров.

"След 20 години в други страни ще ти е странно, глупаво, усмивката ти ще се скрие, ще започнеш да се караш с този или онзи... На мен за какво ми е това? У нас само ще си играя мачлета с приятелите и това е", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички