Балъков: Видях кой ме удари, ще го съдя


Балъков: Видях кой ме удари, ще го съдя

1199 0

Антоний Балъков, племенник на Красимир Балъков, ще съди нападателя си. Футболистът на Локомотив ГО беше ударен от фен на Черно море в контролата между двата тима. Мачът на "Тича" беше прекратен в 33-ата минута при резултат 1:0 за "моряците".

Футболистът на гостите Иво Харизанов получи червен картон за груб фаул срещу Марк Клок, а при излизането от игра провокира публиката с неприличен жест. Ултраси на варненци прескочиха оградите и нахлуха на терена. Балъков е най-сериозно пострадал от мелето, като има разбит нос и подута скула.

Племенникът на вече бившия треньор на Литекс даде показания пред четирима полицаи, които дойдоха на "Тича" с две паптулки пред автобуса на гостите 20 минути след прекратяването на контролата.

"Опитах се да предпазя моите съотборници и да предотвратя нещо неприятно, но фен на Черно море ме удари първо в скулата, а след това и в носа, от който текна кръв. Денислав Мицаков пък бе ритан няколко пъти", обясни Антоний Балъков.

"Това не бива да се случва на футболен мач, дори да не е официален. Нормално е да си потърся правата. Пуснах жалба, ще си извадя медицинско и ще заведа съдебен иск срещу човека, който ме удари. Ясно видях кой е", добави футболистът на Локомотив ГО.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички