Батални сцени и тежка контузия белязаха представянето на Черно море


Батални сцени и тежка контузия белязаха представянето на Черно море
Снимка: http://chernomorepfc.bg

1254 0

Официалното представяне на носителя на Купата на България - Черно море - контролата срещу Локомотив (ГО), бе белязана от грозни сцени. Мачът на стадион "Тича" бе прекратен в 36-ата минута при резултат 1:0, след като фенове на "моряците" нахлуха на терена, провокирани от играч на втородивизионния тим.

В 36-ата минута Иво Харизанов извърши доста груб фаул срещу Марк Клок и реферът му показа директен червен картон. При напускането на терена играчът на Локо провокира публиката на "Тича" с жест, след което двадесетина фенове прескочиха загражденията и нахлуха на терена.

От щаба на домакините опитаха да ги спрат, но безуспешно, на стадиона нямаше и полиция, заради което се стигна до батални сцени.

При мелето са пострадали двама играчи на гостите - Денислав Мицаков, който е бил изритан в тялото, и Антоний Балъков, който е бил ударен в скулата и в носа.

Впоследствие пристигнали два патрулни екипа и страстите са се поуспокоили.Локомотив напусна терена, а "моряците" проведоха двустранна игра.

Друг неприятен момент също беляза мача. В 34-ата минута, малко преди прекъсването, испанският нападател на Черно море Бакари се сблъска с вратаря на Локомотив и бе изнесен на носилка. Съмненията са, че има скъсани връзки на коляното. Ако това се потвърди, Бакари ще пропусне есенния дял на първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички