Балъков: В Етър съм до лятото, осигурих спонсор на клуба


Балъков: В Етър съм до лятото, осигурих спонсор на клуба
Снимка: Оф. сайт на Литекс

1295 0

Главният мениджър на Етър (Велико Търново) - Красимир Балъков, сподели защо се е съгласил да поеме клуба и какво вече е направил за родния си тим. Бившият треньор на Литекс, Черноморец и Кайзерслаутерн говори пред немското издание stuttgarter-nachrichten.de.

"Клубът се бори да не изпадне, затова не можех да кажа "не", призна легендата на българския футбол. Той разкри, че вече е осигурил един нов спонсор на великотърновския клуб.

"Вече уредих един спонсор. След това клубът иска да изгради тренировъчна база, работата с младите трябва да се подобри. Имам разговори с всички социални групи в града. Важно е, че мога да отворя много врати с моето име", разкри Бала.

Той призна, че в Германия Етър най-вероятно щеше да е клуб от второто ниво на футбола. "Българският футбол живее чрез три, четири отбора", посочи той.

Балъков призна, че до лятото със сигурност ще остане във Велико Търново. "Тогава ще видим".

"Синът ми се грижи за футболното ми училище в Ройтлинген. Дъщеря ми държи апартамента в Щутгарт в добро състояние. Все пак ще остана свързан с Щутгарт", завърши легендата.

Изданието stuttgarter-nachrichten.de пише, че Етър е беден като църковна мишка в сравнение с големите отбори в страната ни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички