Красимир Балъков е новият главен мениджър на Етър


Красимир Балъков е новият главен мениджър на Етър

1905 0

Легендата на българския футбол Красимир Балъков официално бе представен като главен мениджър на родния си клуб Етър. По подобие на английския футбол, позицията на Балъков ще съвместява всички спортно-технически аспекти в отбора.

Бившият футболист на Спортинг Лисабон и Щутгарт ще отговаря за селекцията и спортните въпроси, а същевременно ще изпълнява функциите на старши-треньор. Негов помощник ще бъде досегашният наставник на "болярите" Станислав Генчев, а в щаба на Балъков влизат още Илиян Киряков и Калоян Чакъров. В спортно-техническия щаб ще бъде привлечен още един специалист, който да изпълнява ролята на скаут, като Балъков подчерта, че ще се търсят български играчи, поради ограничения бюджет на клуба. В последните месеци Красимир Балъков бе скаут на ЦСКА-София, но договорът му с "червените" е прекратен.

Предсезонната подготовка на "виолетовите" ще започне с 10-дневен лагер в Дряново, а първата контролна среща ще бъде срещу тима на Верея на 18 януари. В края на месеца Етър ще замине на втори лагер в Анталия, където ще се изправи срещу доста класни съперници - Лех Познан, Железничар Сараево и Олимпия Любляна. Официалното представяне на отбора ще бъде на 10 февруари на стадион "Ивайло" във Велико Търново преди последната контрола с Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички