Балъков връчи титлата на Лудогорец


Балъков връчи титлата на Лудогорец

1596 0

Титлата на Лудогорец е просто формалност, категоричен е треньорът на Литекс Красимир Балъков. Той говори преди утрешния мач на тима му с Берое в Ловеч. "Реалисти сме и нямаме, единствената ни цел до края на сезона е място в евротурнирите", призна още Бала.

Бившият национал сподели, че капитанът на "оранжевите" Страхил Попов, е под въпрос за мача. Националът чувства мускулни болки от удар на мача с Ботев в Пловдив, когато отбеляза победното попадение за Литекс.

"На мен ми е напълно ясно колко подготвен и агресивен ще бъде Берое. Надявам се да съм успял да подготвя за това и моите футболисти. В плейофите всички мачове са финал за нас", коментира специалистът.

Той добави, че трудно могат да се изненадат с треньора на Берое - Петър Хубчев.

"Познаваме се много добре, работили сме заедно. Битката ще се реши на терена от самите футболисти. Тези, които са по-агресивни и желаят повече победата, ще победят. И двамата сме възпитаници на германската школа. И аз и той успяваме да наложим в България това, което може да се вземе от школата в Германия. Времето ще покаже дали ще успеем и до къде ще стигнем", каза Балъков.

Накрая той сподели, че ще бъде загуба за българския футбол, ако ЦСКА, Левски и Локомотив София не получат лиценз за Европа и за вътрешното първенство, защото трите отбора са фактори в родния футбол независимо от финансовите им проблеми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички