Балъков: Рано е да мислим за нещо, играем мач за мач


Балъков: Рано е да мислим за нещо, играем мач за мач

969 0

Красимир Балъков започва да става все по-успешен начело на Литекс. След колебливите игри и отпадането от Лига Европа от тима на Диошгьор, Литекс стабилизира играта си и излезе на трето място в "А" група след победа над Славия с 2:0 в София.

"Нещо подобно се получи на мача с Левски от миналата седмица, но не можем да доминираме 90 минути. Не можем да реализираме това, което искаме. Но правим хубави мачове и бележим, колкото можем. През втората част се борехме, имахме хубави контри и взехме победата. Доволен съм. Най-важното е, че футболистите вече осъзнават какво искам от тях и се залагат. За мен това е по-важно от един, два или три гола. Изпълняват тактическите задачаи. Но аз съм им казвал, че е важна още борбата и настройката за мача."

"Момчетата са направили много голяма крачка напред, защото вече разбират какво искам от тях. От самото начало споделих, че разчитам на всички футболисти - от първия до последния. Доста хора бяха контузени, но лека-полека влизат. Момчетата се справят със задачите и затова съм доволен."

"Искаме да подобрим още играта, не искам да сме добри само по 60 минути Искам да се опитаме през цялото игрово време да имаме доминация и да диктуваме ритъма. От време на време изпускаме ритъма, но това е нормално, млад отбор сме."

"Прекалено рано е да поглеждаме където и да било. Ние играем мач за мач и искам от момчетата да се доказват с всеки изминал двубой", завърши Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички