Литекс нанесе четвърта поредна загуба на Славия


Литекс нанесе четвърта поредна загуба на Славия

1024 0

Славия претърпя четвърта поредна загуба в "А" група. "Белите" отстъпиха у дома с 0:2 срещу набиращия скорост тим на Литекс. Головете отбелязаха Вилмар Джордан в 22-ата минута и автогол на Ристевски в последната минута. Литекс се изкачи до третото място с 13 точки, Славия е на десето място в класирането.

Мачът започна в лежерно темпо и без опасни голови положения. Литекс успя да оползотвори хубава атака в 22-ата минута и да наруши статуквото. Малинов изведе Вилмар Джордан, неговият удар бе париран от Емил Петров, но топката стигна до Омар Косоко, който се разписа на празна врата.

През второто полувреме Славия опита да поеме контрола върху мача, но нападаше прекалено хаотично и беззъбо. Все пак в 66-ата минута Ристевски бе изведен, но Пламен Гълъбов изчисти топката в последния момент.

Литекс укроти "белите" и в последната минута отбеляза втори гол при контраатака. Армандо Ваюши напредна отляво, центрира в наказателното поле, там Димитър Везалов с глава прати топката към собствената си врата, тя се удари в гредата, а след това Ристевски си я довкара в опит да изчисти.

Шепата зрители на стадиона скандира "Оставка", а бъдещето на Милен Радуканов на "Овча Купел" е под сериозна въпросителна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички