Балъков пропуска мача на ветераните


Балъков пропуска мача на ветераните

852 0

Бронзовият медалист и участник в идеалния отбор на световното първенство в САЩ през 1994 година Красимир Балъков няма да играе в мача между ветераните на Швеция и България.

Повторението на двубоя за третото място на американския мондиал ще се състои на 9 октомври, ден преди квалификацията на националите със скандинавците за Русия 2018. Неотложни ангажименти в Германия спират Балъков за Швеция.

"С нетърпение очаквах да пътувам за Швеция, защото разбрах, че това ще е мач, с който ще почетем моите колеги Трифон Иванов и Клас Ингесон, но неотложни ангажименти в Германия правят участието ми в мача невъзможно. Въпреки желанието ми понякога нещата не се случват така, както си ги планирал”, казва Балъков пред официалния си сайт.

Портрети на Трифон Иванов и Клас Ингесон на стадиона в Стокхолм

“Желая успех на моите съотборници в този мач. Стискам палци за добро представяне на националния отбор и успешен старт на моя колега Петър Хубчев и неговия щаб в предстоящите световни квалификации”, допълва плеймейкърът на звездния ни национален тим.

В понеделник пък Хубчев ще бъде официално представен като национален селекционер. Неговият договор е до края на квалификационния цикъл, който бе започнат от Ивайло Петев. Той тръгна с трудно 4:3 над Люксембург, а след това реши да продължи кариерата си в Динамо (Загреб). Утре стартира лагерът на националите за мачовете с Франция и Швеция, предаде "24 часа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички