Балъков: Няма да се даваме на Лудогорец


Балъков: Няма да се даваме на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Литекс

1459 1

"Ако Лудогорец са толкова по-добри от нас да спечелят, ок… Но аз смятам,че имаме потенциал и реални шансове да се представим на ниво", заяви на пресконференция наставникът на Литекс Красимир Балъков.

"Доволен съм от привличането на новите  момчета. Жалко, че  така  се  развиха  нещата и те дойдоха  в  дни  преди началото на шампионата. Нормално  е  да им трябва време да се адаптират към новата среда, да потренират повече със съотборниците си, да се синхронизират с тях… Дано стане  по-бързо за да разполагаме с най-доброто в предстоящите важни мачове", каза Балъков.

Той представи официално на пресконференция най-новите попълнения на тима. Португалският халф Пауло Роберо Регула(26г) идва от Олянензе и ще играе с №10 на гърба си.

Плеймейкърът е юноша на Спортинг и Витория Сетубал, а във визитката му личат и мачове за националния отбор до 21г.

Литекс финализира и трансфера на нападателя Бьорн Маарс Йонсен. Високият 196 сантиметра норвежец с американско потекло идва от тима на Атлетико Лисабон, с който от началото на сезона е записал 30 мача и 16 гола в шампионата и купата на португалската Сегунда.

Таранът през ноември ще навърши 24 години, а в родната  „А“ група избра да се подвизава с №11.От щаба на Литекс правят всичко възможно двамата да бъдат на разположение на Балъков още за старта на първенството в събота срещу Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички