Балъков: Мачът със Славия ще е от най-тежките за сезона


Балъков: Мачът със Славия ще е от най-тежките за сезона

964 0

Наставникът на Литекс Красимир Балъков очаква изключително труден мач в неделя, когато неговият отбор се изправя срещу Славия у дома. Мачът от 18-ия кръг започва в 16.00 часа.

"Предстои ни един от най-тежките мачове този сезон. Славия е отбор, който взе точки от първите три отбора в класирането. Футболистите им играят много качествен футбол. Това показва, че няма да ни е лесно срещу тях", коментира Балъков на пресконференцията си днес.

Той заяви, че играта на "оранжевите" няма да е от значение, важна е само победата.

"След срещите с Черно море и Левски ние придобихме малко повече самочувствие, но винаги трябва да стоим здраво на земята, защото все пак имаме много млади футболисти. Аз съм доволен от тях и от начина, по които се опитват да изпълняват тактическите задачи. Проблемът е, че понякога имаме прекалено голям респект от резултата, противника или публиката, както беше в София например. Но може би с натрупването на опит ще преодолеем тази слабост", допълни наставникът на ловчанлии.

Единственият футболист, който е под въпрос за двубоя срещу "белите", е Кирил Десподов. Младокът, който донесе точката срещу "Левски" на "Герена", се възстановява от вирусно заболяване. От групата за двубоя отпада и Омар Косоко, който след претърпяна операция продължава лечението си във Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички