Бала: Животът продължава и при загуба от Локо (Сф)


Бала: Животът продължава и при загуба от Локо (Сф)

843 0

Tреньорът на Литекс Красимир Балъков изрази увереност, че победата над Диошдьори в Унгария ще подейства мотивиращо на тима и той ще може да запише първи успех в А група при визитата на Локо София днес.

"Във всеки мач играем за победа. Ако се случи да загубим, животът продължава. Няма да бъде изключение и мачът с Локомотив София. Надявам се и усещам, че победата в Унгария, въпреки че отпаднахме, дойде добре на отбора. Сега ни чака нова битка в "Надежда".

Беше логично и нормално да започнем да реализираме създадените положения след пропуските в първия мач с Дьошдьор и срещу ЦСКА. Всяка една победа е добре дошла. Тя дава самочувствие и увереност в собствените сили и възможности, но срещу Локо София трябва да влезем много мобилизирано и концентрирано, така както го направихме в Унгария, ако искаме да спечелим", сподели Бала пред "Тема Спорт".

"Първенството ще бъде много интересно и мачовете дотук го доказват. Няма кой знае какви фаворити и аутсайдери, всеки играе, бори се и драпа да вземе трите точки. Не е нужно само да имаш качества, а трябва и да ги показваш във всеки един мач, за да се поздравиш с победа", добави наставникът на ловчанлии.

Относно отсъствието на Илия Миланов, който вече е резерва, Балъков сподели:

"Има и други футболисти, които все още не са влизали в игра. Конкуренцията е голяма. Още в началото казах, че ще разчитам на всички кадри. Така, че всеки трябва да си чака шанса".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички