Бадема къса нервите на столичните "железничари"


Бадема къса нервите на столичните "железничари"
Снимка: БГНЕС

1391 0

Сагата с трансфера на Емил Гъргоров в Локомотив (Сф) продължава с пълна силна. Поне за момента обаче двете страни все още не са си стиснали ръцете.

В „Надежда" искат на всяка цена да си осигурят услугите на Бадема за тежките битки през пролетта, но за момента играчът все още не е казал заветното „да". Вчера в ранния следобед халфът се срещна с президента на „Железничарите“ Николай Гигов и останалите членове от ръководството на клуба.

След дълги разговори в крайна сметка Гъргоров отсече, че все още не може да се смята за играч на Локомотив (Сф).

„Не съм подписвал още нищо с Локомотив (Сф). Нещата трябва да станат ясни другата седмица", заяви Гъргоров.
Засега индикациите от „Надежда" са, че халфът е готов да подсили тима на Димитър Васев. Бившият играч на ЦСКА обаче иска да изчака още няколко дни за евентуална оферта от казахстански клуб. Ако до понеделник Гъргоров все още не си е намерил отбор, ще подпише договор с Локомотив .

Треньорът на тима Димитър Васев иска на всяка цена да привлече Гъргоров, тъй като той ще му даде повече опции в атака. Полузащитникът може да играе както зад изнесения напред нападател, така и като фалшива деветка.

В „Надежда" се надяват, че халфът в крайна сметка ще се завърне в родния си клуб. Ако трансферът му стане факт, той може да дебютира още в първия пролетен кръг на ,,А“ група срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички