Бадема: ЦСКА? Ако Томов остане, не бих се върнал


Бадема: ЦСКА? Ако Томов остане, не бих се върнал
Снимка: БГНЕС

1558 0

"Ще се борим до края да играем в евротурнирите, защото ни се удава тази възможност, тъй като наистина играем много добре", сподели халфът на Локомотив (София) Емил Гъргоров, който днес бе награден за най-добър играч на 24-ия кръг в "А" група, предаде БГНЕС.

"Железничарите" се представят много стабилно през този сезон и за момента си разделят третата позиция в класирането с Литекс, а втория ЦСКА е само с 2 точки повече.

"Първа цел пред Локомотив беше да се влезе в шестицата, това беше най-важно. Виждате, че апетитът идва с яденето и ние играем добре. Надявам се до края на първенството да продължим с тази игра. Всичко е наред в Локомотив, има едно спокойствие, няма никакво напрежение, което ни дава да играем, без да се притесняваме, без да имаме специални цели. Президентът влезе след мача и ни каза, че играем мач за мач, ако се класираме за турнирите - класираме, но не всяка цена. Определено на всички ни се иска да се класираме, времето ще покаже дали ще се справим", каза Бадема.

Той заяви, че в клуба от квартал "Надежда" вече няма финансови проблеми. "Доколкото знам нещата са нормални в Локомотив, всичко е наред. Не съм чул да има нещо да се плащат заплати или такива неща".

Гъргоров коментира и варианта да се завърне в ЦСКА след края на сезона.

"Не мога да кажа сега дали бих се върнал, защото първо трябва някой да те поиска. До момента никой не е говорил с мен. Искам да свърша сезона с Локомотив София добре и след това мога да говоря къде ще играя, защото още е рано да се каже. В мача срещу тях очаквам тежък двубой", сподели той.

"При Томов няма шанс да се върна. Ако той остане, няма шанс", категоричен бе Гъргоров, който не изключи възможността и да се върне в Китай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички