И без треньор Локо Сф не се даде на Лудогорец


И без треньор Локо Сф не се даде на Лудогорец

1277 0

Локомотив (София) удържа 0:0 с Лудогорец в "Надежда". "Червено-черните" не се дадоха на шампиона, въпреки че загубиха треньора си Димитър Васев в края на първото полувреме. Той се прибра в тунела, държейки се за хълбока и проблеми с дишането. Специалистът беше откаран в болница, за да се установи каква е причината за кризата. В съблекалнята, а и след почивката от тъча с наставленията се нагърби асистентът Диян Петков.

Домакините пробваха да притиснат съперника и още в 3-ата мин се стигна до спорна ситуация в полето на Лудогорец. "Червено-черните" поискаха дузпа за игра с ръка на Козмин Моци в наказателното поле. Съдията обаче прецени, че няма нарушение и даде знак играта да продължи.

С това общо взето се изчерпа всичко по-интересно през първото полувреме. Ако не броим ситуацията, в която отвратителния терен в "Надежда" беше на път да изиграе лоша шега на домакините. Траян Траянов върна към Божидар Митрев и точно преди вратарят да изчисти, топката подскочи в една бабуна и го подлъга. Кълбото излезе в корнер, но можеше да се стигне до куриозен автогол.

Второто полувреме започна с опасност за домакините. Ливраменто посрещна от въздуха подаване на Камен Фаджиев, но топката прехвърли вратата на Владо Стоянов.

В 53-ата мин. Марселиньо пробва да изненада Божидар Митрев от разстояние, но слабият му удар бе уловен от вратаря на домакините.

Малко след това дойде и най-чистото положение за шампионите в мача. Кишада копна топката зад защитата на Локомотив към откъсващия се Браян Ангуло, чийто удар обаче бе спасен.

Лудогорец успя да вкара в 75-ата мин, но попадението учудващо беше отменено от рефера Николай Йорданов. Той отсъди нарушение на Козмин Моци, който според него е натиснал Камен Хаджиев при удара с глава, след който малко куриозно се оплете в мрежата пред безпомощните погледи на Митрев и Елтон.

Локо отговори с удар в гредата на Даниел Генов, с което приключи всичко.

Лудогорец запази аванса си от 6 т. на върха в класирането, докато Локомотив пропусна да измести ЦСКА от второто място. "Червените" имат 46 т, а "железничарите" са трети с 44.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички