Автогол донесе първа победа на "Черно море" у дома


Автогол донесе първа победа на "Черно море" у дома
Снимка: chernomorepfc.bg

1089 0

„Черно море победи Монтана с 1:0 и записа първи домакински успех през този сезон в „А“ група. Единственото попадение в срещата бе автогол на Асен Георгиев в 51-та минута.

Домакините можеха да открият резултата още в 7-та минута, но стражът на гостите се намеси решително. Натискът на „Черно море“ се засили и в 25-тата минута Живко Господинов остана очи в очи с вратаря на Монтана, но избра да стреля към вратата, вместо да подаде на Курьор, който беше в отлична позиция. В краят на първото полувреме „Черно море“ имаше претенции за дузпа, но главният съдия не посочи бялата точка.

„Моряците“ създадоха голови положения и след началото на второто полувреме. Така се стигна до 51-та минута, когато падна и единственото попадение в мача. Курьор центрира отляво, Асен Георгиев не се намеси убедително и вместо да изчисти топката, я изпрати в горния десен ъгъл на собствената си врата.

Домакините продължиха да търсят и втори гол, като пропуски направи Вилян Бижев. Въпреки повечето положения, които имаше, „Черно море“ можеше да си изпати в края на мача, тъй като Монтана бе много близо до изравняване. В 93-тата минута гостите пратиха топката в мрежата на Китанов, но голът им не бе зачетен заради нарушение.

До края на срещата резултатът се запази. След този мач „Черно море“ вече има 8 точки, докато Монтана остава с 5.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички