Ами сега? Шеф в БФС сам признал нередностите от централата - призоваха го на детектор на лъжата


Ами сега? Шеф в БФС сам признал нередностите от централата - призоваха го на детектор на лъжата
Снимка: БГНЕС

7216 0

Недоволството срещу Българския футболен съюз (БФС) продължава да расте. Макар и да изглежда сякаш горещата тема с града, който ще приеме евроквалификацията България - Унгария, да е приключила, то има и други важни казуси около централата.

Един от тях е изключените клубове, за които адвокатът по спортно право Георги Градев твърди, че са категорично незаконосъобразни. Именно това се обсъжда и на среща между представители на централата и министъра на младежта и спорта Димитър Илиев.

Запитан дали може да има разговор с БФС, Градев отсече, че е невъзможно, тъй като са престъпници и трябва да говорят само в Прокуратурата. Освен това той заяви за интересен разговор с изпълнителния директор на БФС Борислав Попов.

"Разговор с тези хора не може да има (бел. ред. от БФС). Тези хора са престъпници, тяхното място е в затвора. Техните разговори трябва да бъдат само в Прокуратурата. Борислав Попов е юрист по образование. С него съм обсъждал казуса, той много добре знае, че не са прави.

Той самият с мен е споделял, че не е съгласен с поведението на ръководството на БФС. И ако днес дойде, за да каже обратното, той е един лъжец. Защото знам какво ми е казал на мен. И аз мога да се закълна пред всеки и да мина детектор на лъжата за това, което казвам. Да видим дали те могат да го направят същото нещо. Ще го чуем горе какво ще каже" - сподели Градев пред медиите преди срещата с министър Илиев.

Освен това спортният министър излезе с бърза извънредна разпоредба за евроквалификацията България - Унгария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички