"Ако не гласуват за промяна - значи ги е страх" - кандидат за президент на БФС се обърна към клубните босове и футболните фенове


"Ако не гласуват за промяна - значи ги е страх" - кандидат за президент на БФС се обърна към клубните босове и футболните фенове
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

508 0

Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз - Манол Иванов, даде пресконференция, по време на която представи визията си за развитието на родния футбол:

Манол Иванов

"Аз и моят екип искаме да направим позитивна и честна кампания, в която да споделя моите виждания и желания за развитието на българския футбол, за да достигне до най-много хора, малки и големи фенове", започна синът на легендарния играч на Левски - Александър Манолов.

Още: Градев шокира Бербатов и обяви: Кандидатурите за президент на БФС са само две

"Предвид действията на БФС последните години и настроенията в обществото, смятам че това е първата стъпка, която трябва да се направи за промяна на работата в БФС. На първо място българският национален отбор да се върне там, където беше преди 30 години. Да се върнат феновете на стадионите и да се чувстват доволни от това, което виждат".

"Ако не гласуват за промяна - значи ги е страх"

След това Иванов се обърна към ръководителите на клубовете, служителите на БФС и футболните фенове: "Обръщам се към ръководителите на клубовете, регистрирани в БФС и им заявявам, че имат съмишленик и идеите ни за промяна са еднакви. Ако не гласуват за промяна, значи ги е страх или така им е добре. Ако не гласуват, да не се оплакват в бъдеще!".

Още: "Поради голямата ми уста": Йордан Лечков обясни защо няма да се кандидатира за президент на БФС

"Към всички служители на БФС - да не се притесняват за работните си места. Ще има преструктуриране. Ще се поставят задачи и ще има контрол за изпълнението им. Към всички фенове в България - от една година протестирате за промяна в българския футбол, сега е моментът да отидете при вашите президенти и ясно да заявите, че на предстоящия Конгрес трябва да гласуват за промяната", призова Манол Иванов, цитиран от "Dsport".

"В заключение бих искал да кажа, че ако бъда избран, в мое лице, ще видите наистина един изключително добър съмишленик, диалогичен човек, който решава бързо въпросите и не ги оставя за следващия ден. Благодаря ви", каза още той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Касабов: При прозрачен конгрес хората ще видят, че БФС не е лоша организация

Дясната ръка на Боби Михайлов: Нямам за цел да ставам президент на БФС

Изпълкомът на БФС обяви решенията си, всеки клуб от Първа лига ще получи по 100 920 евро

Георги Градев се зарече: Разследване и затвор за всички престъпници в Български футболен съюз

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички