"Адзурите" ни отсвириха, идват без агитка в София


"Адзурите" ни отсвириха, идват без агитка в София

1119 0

Евроквалификацията с България вероятно е много безинтересна на италианската публика. До момента са заявени единствено 120 гости на федерацията, за които се полагат по-скъпи места на стадион "Васил Левски". Те ще получат места в ложа 9, която се намира точно до журналистическата, съобщава "24 часа".

Все пак БФС още не може да пусне в продажба клетката за гости, защото още няма окончателното разпределение от страна на гостите.

Леко започва да се вдига интересът и на българските запалянковци към срещата. Мачът е и официалният дебют на Ивайло Петев като национален селекционер. Той пое поста на Любослав Пенев и до момента има само една неофициална среща с Румъния.

Поведението на италианците е доста странно преди мача и всичко говори, че тях ги интересува повече контролата с Англия. Вчера Рой Ходжсън обяви състава си за контролата с Италия, което занимава повечето медии на Ботуша.

Очаква се най-късно днес и Италия да обяви с кои играчи идва в София. След равенството с Малта националите ни загубиха почти всички шансове за класиране на европейското първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички