Абсурдите в Локо София продължават - няма да има мач срещу Пирин


Абсурдите в Локо София продължават - няма да има мач срещу Пирин

1414 0

Новият изпълнителен директор на Локомотив (София) Ивайло Аспарухов обяви, че "железничаите" няма да пътуват до Гоце Делчев за срещата от втория кръг на "В" група срещу Пирин.

Столичани нямат пари за пътуването и по всяка вероятност ще загубят служебно двубоя. Аспарухов разкри, че собственикът Кирил Льосков му е предоставил 4 000 лева на ръка, но не му е осигурил банкова сметка. Той е върнал парите с желанието клубът да се разплати с играчите, които не са взимали пари от януари месец.

"Няма да има мач в Гоце Делчев. Собствениците не ми предоставиха никаква банкова сметка. Дадоха ми 4000 лева на ръка да платя премиите от мача с Балкан Варвара, но аз ги върнах. Поисках с действаща банкова сметка да се обезпечи пътуването до Гоце Делчев - бензин, храна за играчите, но това не ми беше предоставено.

“Снощи се обадих на Кирил Льосков и му казах, че искам парите, защото има хора, които не са получавали заплати от януари. Ако искат да си измият ръцете с мен, няма как да стане, защото не съм глупак”, коментира Апарухов, цитиран от БТА.

Той обясни, че е приел да работи в Локомотив заради отбора и настоя, че е бил искрен в желанието си да върне Валерий Дамянов в клуба.

“Искам да кажа на Валерий Дамянов, че не съм аз човекът, който го е уволнил. Така че поканата ми към него да се върне в отбора и да помогне, беше напълно искрена. Моята идея е да спасим Локомотив и затова призовавам всеки, който обича клуба, да помогне, както може. Не искам феновете да се настройват срещу мен, защото аз съм на страната на Локомотив", каза още новият директор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички