Витоша спря устрема на Черно море в последния им мач за 2018г.


Витоша спря устрема на Черно море в последния им мач за 2018г.
Снимка: Официален сайт на Левски

768 0

Витоша Бистрица и Черно море не се победиха в мач от 20-ия кръг на Първа професионална лига, завършвайки 1:1. Така Витоша спря победната серия на Черно море на три мача и ги лиши от възможността да се изкачат временно на петата позиция. Варненци завършват зимния полусезон с 31 точки и няма как да бъдат изместени от шестицата до края на този кръг. Витоша пък е с 20 точки и ще остане на 11-то място.

Капитанът на "моряците" Георги Илиев вкара за 1:0 в 20-та минута, след като получи удобна топка от Дани Кики около наказателното поле и шутира по земя. Топката отскочи от бранител на Витоша и влетя неспасяемо във вратата на Християн Василев.

През втората част домакините натиснаха в опит да изравнят и успяха да го постигнат с попадение в 73-та минута. Румен Гьонов центрира фалцово от дясно, а Ивайло Лазаров успя да се пребори със своя пазач в наказателното поле и насочи топката с глава в долния ляв ъгъл на Китанов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички