В Дунав дължат по една заплата на играчите, но ще намерят парите


В Дунав дължат по една заплата на играчите, но ще намерят парите
Снимка: БГНЕС

1342 0

Нещата в Дунав (Русе) вървят към подобрение. На играчите на тима им се дължи по една заплата, но е възможно до края на другата седмица клубът да им се издължи. Това заяви Огнян Цветанов, който държи акциите на клуба. Доскоро той бе администратор на елитния клуб.

"Правим всичко възможно да осигурим средства за клуба и Дунав да функционира така, че да не се налага да мислим как ще платим възнагражденията месец за месец. В момента на играчите им се дължи една заплата. Възможно е до края на другата седмица те да бъдат платени. Още не смея да го кажа, защото не е напълно сигурно, но съществува такъв вариант. Мисля, че ситуацията се подобрява, футболистите също са по-спокойни и се надявам нещата да продължат да се развиват в позитивна линия", каза Цветанов пред "Тема Спорт".

"Другата седмица ще имаме среща с новото ръководство на общината. Управлението ще се смени след понеделник и в най-кратки срокове ще организираме сбирка. Разбира се, кметът няма как да каже: "Ето ви пари". Първо трябва да се гласува, да се мине през общинска комисия и така нататък. Но се надяваме общината да бъде един от стълбовете на клуба, а оттам да осигурим и допълнителни фирми спонсори", заяви още Цветанов. А към кого се обърнаха за помощ фенове на Дунав неотдавна вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички