В Дунав дължат по една заплата на играчите, но ще намерят парите

Нещата в Дунав (Русе) вървят към подобрение. На играчите на тима им се дължи по една заплата, но е възможно до края на другата седмица клубът да им се издължи. Това заяви Огнян Цветанов, който държи акциите на клуба. Доскоро той бе администратор на елитния клуб.

"Правим всичко възможно да осигурим средства за клуба и Дунав да функционира така, че да не се налага да мислим как ще платим възнагражденията месец за месец. В момента на играчите им се дължи една заплата. Възможно е до края на другата седмица те да бъдат платени. Още не смея да го кажа, защото не е напълно сигурно, но съществува такъв вариант. Мисля, че ситуацията се подобрява, футболистите също са по-спокойни и се надявам нещата да продължат да се развиват в позитивна линия", каза Цветанов пред "Тема Спорт".

Груба грешка в защита провали ЦСКА в Русе, Дунав измъкна точка

Отборът на ЦСКА не успя да победи Дунав в Русе в среща от седмия кръг на efbet Лига. Двата тима завършиха 1:1 и въпреки натиска "червените" не ус...

"Другата седмица ще имаме среща с новото ръководство на общината. Управлението ще се смени след понеделник и в най-кратки срокове ще организираме сбирка. Разбира се, кметът няма как да каже: "Ето ви пари". Първо трябва да се гласува, да се мине през общинска комисия и така нататък. Но се надяваме общината да бъде един от стълбовете на клуба, а оттам да осигурим и допълнителни фирми спонсори", заяви още Цветанов. А към кого се обърнаха за помощ фенове на Дунав неотдавна вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!