Съдийската комисия към БФС вече има нов шеф


Съдийската комисия към БФС вече има нов шеф
Снимка: БГНЕС

4665 0

Постът шеф на Съдийската комисия към БФС не остана дълго време вакантен. Днес стана ясно, че вече е назначен заместник на подалия оставка Петър Петров и това е бившият елитен рефер Йордан Сталев от Пловдив. Той има 41 мача в елита в периода 1996-2005 година.

До този момент Сталев е бил главен счетоводител на Окръжна болница в Пловдив и шеф на ФК Сокол Марково. Пред PlovdivskiNovini.com той призна, че назначението е било изненадващо за него.

Ето цялото съобщение, публикувано на официалния сайт на футболния съюз:

На свое заседание в офиса на Българския футболен съюз днес, 20 март, Бюрото на Изпълнителния комитет в състав: Борислав Михайлов – президент, Йордан Лечков – първи вицепрезидент, Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов – вицепрезиденти, и Емил Костадинов – член на ИК, освободи членовете на Съдийската комисия Валери Цветков, Йордан Гулев, Кольо Данев, Мартин Богдев, Костадин Стоичков и Кирил Йорданов.

За председател на Съдийската комисия е избран Йордан Сталев от Пловдив. Георги Йорданов от Габрово ще бъде заместник-председател на комисия, а членове до края на сезон 2017/2018 ще бъдат: Мартин Богдев, Иван Вълчев, Радан Мирянов, Костадин Стоичков и Валентин Добрев.

Припомняме, че Петров хвърли оставка след зачестилите големи съдийски грешки в мачовете в Първа лига. Конкретно нелепата дузпа в полза на Лудогорец в мача срещу Септември (София) и отсъжданията на Георги Кабаков в полза на ЦСКА в мача срещу Пирин (Бл).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички