След загубата от Косово: Боби Михайлов минал с джипа си по лекоатлетическата писта на Националния

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов така и не пожела да коментира загубата на националния отбор от Косово, а негова постъпка след двубоя породи голямо възмущение. Час след срамния погром от Косово, шефът на футболния съюз е минал с джипа си по атлетическата писта на Националния стадион "Васил Левски".

Достъпът на пистата - открита или закрита, става само и единствено след представяне на пропуск и заповедта е на Федерацията по лека атлетика, припомня бТВ. Пред телевизия треньорът на най-добрите ни спринтьори и майка на олимпийската вицешампионка Мирела Демирева каза, че поведението на Михайлов е недопустимо.

„Не може сто метра да измине ли? За това ли става въпрос? Федерацията по лека атлетика дава луди пари, за да закърпят пистата! Нас ни правят на луди, ако стъпим на тревата, а той с джипа си минава през пистата. Нямам думи”, заяви Валя Демирева.

По лекоатлетическата писта на стадион „Васил Левски” права да преминават имат единствено моторните превозни средства със специален режим, а именно – линейки, пожарни коли. Президентът на БФС обаче е слязъл от ВИП ложата и преминал с чакащия го черен джип през пистата, след като националите паднаха трагично с 2:3 от Косово в понеделник. Коментарът на спортния министър Красен Кралев е само, че изрична забрана за преминаването на лични автомобили по пистата няма, но не е редно.

Според вицепрезидента на БФС Йордан Лечков пък  футболният съюз няма вина за слабото представяне на националите ни - ето какво заяви.

Борислав Михайлов: Играчите и треньорите да отговарят

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов не изневери на стила и отказа да коментира представянето на националния отбор по футбол...

Още по темата

Please select answer!