Скандал в Черно море, стана ясно защо младоци ще борят Лудогорец


Скандал в Черно море, стана ясно защо младоци ще борят Лудогорец

8634 0

Сензацията от днешния ден е факт и съперникът на Лудогорец в последния кръг на Първа лига - Черно море, наистина е извадил шестима свои играчи от групата за двубоя. Според вестник "24 часа" има основателна причина за това, но все пак съмнението остава, предвид факта, че този двубой до голяма степен решава кой ще бъде шампион на България.

Според българското издание извадените за срещата футболисти са били тествани с детектор на лъжата за "други срещи от Първата шестица". Реално всички футболисти на Илиан Илиев са били подложени на проверка, но въпросните шестима не са я издържали.

Отпадналите от групата за мача са вратарите Георги Китанов и Иван Дюлгеров, защитниците Пламен Димов и Виктор Генев, халфът Петър Витанов и ветеранът Георги Илиев. В групата за двубоя попаднаха младоци като Иван Дичевски, Стефан Петков, Александър Георгиев, Христо Иванов, Мартин Дичев и други. Преди броени дни излезе съвсем различна информация за целите на "моряците" в днешния мач. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама