Саудитски клуб изкушава Илиан Илиев


Саудитски клуб изкушава Илиан Илиев
Снимка: Оф. сайт на Черно море

1471 0

Саудитски клуб изкушава треньора на Черно море Илиан Илиев. Той е желан от предпоследния в местния елит Оход Медина. Тимът се намира на 15-о място след 10 от 30-те кръга. Доскоро начело на отбора е бил бившият парагвайски национал Франсиско Арке, който обаче е уволнен след загуба с 0:4 от Ал Фатех. В Оход Медина играе бившият бранител на Верея Хюсеин Сюлеймани. Именно 41-годишната саудитска легенда е предложил Илиев на клуба.

Двамата работиха заедно на "Трейс Арена" през есента на 2017 г. Сюлеймани често бе титуляр, а и сега въпреки напредналата си футболна възраст е със 7 мача и 1 гол за Оход. Офертата на саудитците със сигурност е много примамлива във финансово изражение, така че не е изключено Илиев да напусне варненския клуб.

Треньорът не отрече, че може да поеме към Саудитска Арабия. На въпрос: "Как ще коментира появилата се информация за оферта от Саудитска Арабия?", Илиев отговори лаконично: "Сега няма да коментирам нищо. Ще го направя през седмицата". Думите му говорят, че явно съществува вероятност да поеме Оход. След срещата със Септември той разкритикува представянето на тима. Илиев отбеляза, че варненци не са показали манталитет, след като са повели с 1:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички