Авторитетен португалски вестник посвети цяла страница на сина на Илиан Илиев


Авторитетен португалски вестник посвети цяла страница на сина на Илиан Илиев
Снимка: Getty Images / Guliver

2443 0

Един от най-авторитетните спортни вестници в Португалия - "Рекорд" обърна специално внимание на сина на Илиан Илиев - Илиан-младши. Той играе за тима до 23 години на "Академика" Коимбра, а вестника отдели цяла страница за него.

Материалът е озаглавен "Български клан се завръща в Португалия". През 90-те години Илиан Илиев-старши, който в момента е треньор на Черно море, носи екипа на местния гранд Бенфика, като вкарва невероятно попадени със задна ножица, което печели сърцата на феновете.

"Имам своите мечти, както и моят баща. Той е играл за националния отбор на България. Участвал е на световното първенство във Франция през 1998 година. Играл е в голям клуб като "Бенфика". Аз гледам да вървя стъпка по стъпка. Първо искам да достигна до основния отбор на "Академика". Ясно е, че искам да стигна и до националния отбор. Работя, за да бъда повикан", допълва роденият през 1999 година Илиев.

"Няма ден, в който двамата да не разговаряме. Иска да знае как се чувствам, как е преминала тренировката ми и дали всичко е наред. Коимбра е много спокоен град, който има много добър университет", заявява Илиев.

Преди няколко дни друго авторитетно издание, но в Англия - The Guardian, обърна внимание на Георги Петков, който бе повикан в националния отбор на 42 години. Ето какво написаха за него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички