Разгром класира Ботев (Враца) на 1/4-финал за Купата


Разгром класира Ботев (Враца) на 1/4-финал за Купата
Снимка: Страница на Ботев във Фейсбук

1905 0

Ботев (Враца) забрави поне за малко неудачите си в първенството, след като се класира на четвъртфиналите на Купата на България. Врачани не оставиха шансове на втородивизионния Кариана (Ерден) и го победиха с 4:0 на своя стадион.

Врачани поведоха още във втората минута, когато защитникът Венцислав Керчев се оказа най-съобразителен след разбъркване в наказателното поле и реализира. Петър Атанасов покачи на 2:0 в 47-ата минута, след като оползотвори чудесен пас на Доминик Янков.

Десет минути по-късно резултатът стана класически в полза на домакините, след като Атанасов асистира на Янков, извеждайки го зад защитата и той с техничен удар направи резултата 3:0. След почивката темпото на игра спадна, а в добавеното време Доминик Янков се разписа още веднъж, за да оформи крайното 4:0. Асистенцията за попадението бе на Ивайло Михайлов.

В друг мач за Купата днес Ботев (Гълъбово) изхвърли от турнира Витоша (Бистрица), след като ги победи с 2:1. За Ботев точен на два пъти бе Ерай Карадайъ, а попадението за столичани бе дело на Атанас Кабов.

Към четвъртфиналите продължават още Лудогорец, Ботев (Пловдив) и ЦСКА 1948. Поредният четвъртфиналист ще се реши в мача между Левски и Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички