Ясни са имената на тримата, които ще се борят за Футболист на България


Ясни са имената на тримата, които ще се борят за Футболист на България
Снимка: БГНЕС

2687 0

Ясни са имената на футболистите, които попадат в топ 3 за най-добър български футоболист и ще се порят за призовото място. Това са Георги Петков, Кирил Десподов и Тодор Неделев, информира Нова телевизия.

Победителят в гласуването на спортните журналисти ще стане ясен на 6 януари. Футболистите на Славия, ЦСКА и Ботев Пд са замесените трима играчи, които влязоха в своеобразна битка за приза. Гласуването сред спортните журналисти приключи на 21 декември, а в изминалите три години победител бе капитанът на националния отбор и футболист на Спартак Москва Ивелин Попов.

Все още не е ясен редът на подреждането, но и тримата играчи са от родната Първа лига. Това значи, че за първи път от 2014 година най-добрият играч на България ще е от българското първенство. За последно това беше вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов. През последните три години неизменно номер 1 беше Ивелин Попов, който тази година ще бъде извън призовата тройка.

Две от тези имена пък са спрягани всеки ден с различен отбор през зимния трансферен прозорец. Появи се информация, че и дори Стойчо Младенов иска да ги привлече в Кайсар - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички