Причините, които пратиха Валери Божинов в Ботев (Враца)


Причините, които пратиха Валери Божинов в Ботев (Враца)

3603 0

Сезнационният трансфер на Валери Божинов в Ботев (Враца) е на няколко часа от своето реализиране. Както е известно, бившият нападател на Ювентус и Манчестър Сити пристигна в северозападния град и дори проведе първо занимание с отбора, а в сряда ще се проведат финалните преговори между него и ръководството за неговия договор, който официално да го превърне във футболист на новака в Първа лига.

Една от основните причини той да премине в Ботев е настоящият треньор на тима Сашо Ангелов, който е изключително близък до Божинов и е като негов баща. "Съдбата си знае работата. Той ми е помагал страшно много и сега се надявам да мога да се отплатя за това", каза Валери Божинов в кратко интервю за "Нова телевизия".

Другата причина е липсата на редовно игрово време. За последно той беше в Швейцария и Хърватия, където обаче изигра едва 8 мача за Лозана и Риека. През лятото пък интересът към него не беше сериозен и затова и в момента той е без клубен тим.

"Обичам футбола и много ми се играе. Да стоя вкъщи и да гледам по телевизията... не е хубаво. Не се чувствам добре така", добави Божинов, който може да се озове за втори път в Първа лига. Преди това той игра за Левски един сезон и се представи на отлично за шампионата ни ниво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички