Пирин (Бл) с опит да се подсили с двама от Лудогорец


Пирин (Бл) с опит да се подсили с двама от Лудогорец
Снимка: www.pirinfc.com

1731 0

Втородивизионният Пирин (Благоевград) стяга силна селекция, с която да се завърне възможно най-бързо в елита. И част от тази селекция трябва да бъдат двамата настоящи играчи на Лудогорец Станислав Манолев и Светослав Дяков, съобщава "Блиц".

Те са родом от Благоевград и ръководството на клуба иска да ги привлече в състава, за да помогнат на "орлетата" в битката за влизане в Първа лига. Както е известно, отскоро с Пирин тренира бившият защитник на ЦСКА Николай Бодуров. Ако не успее да си намери отбор, той също може да облече зеления екип през пролетта.

Договорите на Дяков и Манолев с Лудогорец изтичат в края на сезона. Двамата бяха титуляри в първата контрола за 2020 година срещу Висла (Плоцк) (2:0), която бе неофициален дебют на Павел Върба начело на разградчани.

Шеф на Пирин в момента е Ива Уорън, която е представител за България на мощния арабски концерн "Емирейтс Уелт" от Дубай. Треньор на тима е Уорън Фийни от Северна Ирландия. А кой играч от Англия може да подсили тима вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички