Обявиха изненадващ фаворит за нов шеф на БФС


Обявиха изненадващ фаворит за нов шеф на БФС
Снимка: БГНЕС

3682 0

Стилиян Петров отново е фаворит за президент на БФС, твърди вестник "Меридиан мач". Легендарният капитан на националния отбор е получил покана да оглави родната футболна централа около месец след като мястото бе овакантено от Борислав Михайлов. Тогава той отхвърли предложението. Сега обаче легендата е променил мнението си и вече е склонен да седне на шефското място.

Петров е провел разговори на най-високо ниво, за да се обсъди кандидатурата му. Според запознати, към днешна дата шансът бившият халф да е основен претендент за президент на родната централа е близо 90 процента, твърди изданието.

Припомняме, че двама от вицепрезидентите на БФС - Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов, който в момента изпълнява временно шефската длъжност, отказаха да наследят Михайлов. Третият - Йордан Лечков, пък заради опитите си да оглави служебно централата е аут от организацията. Възможно е все пак той да се кандидатира на конгреса, който е насрочен за 7 юни тази година, но шансовете му за победа не са никак големи.

Като други евентуални кандидати за нов президент на БФС се спрягат имената и на Димитър Бербатов и Емил Костадинов. На този етап обаче и двамата не дават категоричен отговор дали ще се кандидатират. А защо Бербатов не би се кандидатирал, по думите на агента му Емил Данчев, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички