Невероятно: Станимир Стоилов може да поеме руски гранд

Най-добрият български треньор в последните години Станимир Стоилов може да получи най-сериозното назначение до момента в кариерата си. Към специалиста, извел Левски до участие в груповата фаза на Шампионска лига, има интерес от руския гранд Динамо (Москва), информира казахстанското издание "KazFootball.kz".

Мъри за последно бе начело на националния отбор на Казахстан, след като направи чудеса в клубния футбол в страната, извеждайки Астана до куп успехи и триумфи на местно ниво, както и до групите в Шампионска лига и елиминациите в Лига Европа.

Мъри Стоилов: И Римската империя, и Левски пропаднаха заради съветници!

Бившият селекционер на Казахстан Станимир Стоилов заяви, че не е бил търсен за съвет от някой от бившите си съотборници в националния тим, работе...

През лятото Динамо направи солидна селекция, като целта пред отбора е класиране за евротурнирите. Столичният клуб спечели едва точка в първите си два мача от новия сезон. Поради тази причина настоящият треньор Дмитрий Хохлов е заплашен от уволнение.

Междувременно стана ясно, че Мъри Стоилов е отказал друго сериозно предложение за работа през лятото (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!