Немислимо: Капитанът и треньор на Етър се сбиха на тренировка, окървавиха се


Немислимо: Капитанът и треньор на Етър се сбиха на тренировка, окървавиха се
Снимка: Оф. сайт на Етър

2812 0

Изключително неприятни сцени са се разиграли по време на вчерашна тренировка на елитния Етър. Редица великотърновски медии съобщават, че в тях са били намесени помощник-треньорът Тодор Колев и капитанът на "виолетовите" Иван Стоянов. Двамата са се сбили, а след сблъсъка Стоянов е потърсил помощ, тъй като е бил облян в кръв, информира сайтът "Болярски новини".

Според вестник "Борба", причината за сбиването е извършено нарушение в играта. След него е започнала размяна на реплики, след което се е стигнало и до удари. На случката са станали свидетели учениците в Спортното училище, където е тренирала групата футболисти, не взели участие в последния мач на Етър в Първа лига - срещу Ботев (Пд), 0:2.

Любопитното е, че Колев и Стоянов са дългогодишни приятели, като са играли заедно в Лудогорец. Двамата ги очакват сериозни наказания заради случилото се, съобщили от клуба. Днес следобед ще има общо събрание на футболистите и спортно- техническото ръководство, на което ще бъдат обявени конкретните санкции.

На същата тренировка е имало още няколко подобни сблъсъци. В тях са участвали играчи като Здравко Илиев и Ерол Дост. Там обаче не е имало кръв. Според медиите във Велико Търново, случаят е показателен за това колко лошо влияе слабото представяне на тима върху вътрешната обстановка в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички